• 9.3/10
  • |
  • 159 reviews

BATAVIA BOXSPRINGS

Batavia Boxsprings Heeft een uniek frame ontwikkeld. Dit frame biedt nu alle voordelen van een comfortabel bed om in heerlijk in te slapen en te relaxen. Wanneer het nodig is, nu of in de toekomst, kan het frame op zorghoogte worden gebracht. Het bed dat op het frame wordt gebouwd, stelt u volledig zelf samen en wordt op maat voor u gemaakt. U kiest zelf de stoffen en de accessoires. Smaakvol in ieder interieur. Batavia Boxsprings laat u graag kennis maken met dit unieke bed in haar mobiele showroom. Onze nachtrust expert vertelt u graag meer.

Onze doelstelling

Wij willen mensen in staat stellen zo lang mogelijk in de eigen woning te laten wonen. Het aantal senioren groeit en de zorg versobert. Voor veel mensen betekent deze verandering dat de woning aangepast moet worden. Met ons bed hebben wij een mogelijkheid gecreëerd om langer te genieten in de eigen omgeving. Wanneer het moment is aangebroken, kan de verzorging plaats vinden in het eigen bed. Het is bewezen dat dit het gevoel van eigenwaarde vergroot.

Samenwerken met de Klant

Aanpassingen hoeven niet ‘gezien' te worden. Wij zijn van mening dat een aangepast bed een mooi bed kan zijn. Met alle luxe en comfort van een normaal bed. Dat maakt het bed geschikt voor iedereen. Mensen die nu of in de toekomst zorg nodig hebben, mensen die nu kwaaltjes hebben die horen bij het ouder worden, maar zeker ook mensen die houden van een luxe uitstraling.

Alles onder één dak, wel zo fijn!

thuisadvies op maat

Wij begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om een keuze te maken voor een nieuw bed. Zeker niet als dit bed ook nog moet voldoen aan uw wensen en eisen voor de toekomst. Gelukkig bieden wij een advies en een bed op maat. De nachtrust expert komt wanneer het u uitkomt en neemt graag de tijd voor u.Uw persoonlijke maten, wensen en behoefte leiden dan tot het voor u ideale bed, waarin uw lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Ook een uitgebreide presentatie van de mogelijkheden van het Batavia bed zal niet ontbreken. Wilt u graag een advies op maat bij u thuis? Bel ons dan nu gratis op 0800-2282 842. Een advies is overigens altijd geheel vrijblijvend. Zo bent u altijd verzekerd van een passend advies.

MAATWERK

De vorm van uw lichaam speelt een belangrijke rol bij de keuze van de juiste matras en topper. Niet één lichaam is hetzelfde. Daarom leveren wij maatwerk dat is afgestemd op uw individuele maten. Alleen dan biedt uw bed de ondersteuning op de plaatsten waar uw lichaam dat nodig heeft. U zult uitgerust wakker worden met ontspannen spieren en zonder rug-of hoofdpijn. Ook het materiaal waaruit de topper en matras vervaardigd worden is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Er wordt onder andere gekeken naar uw slaaphouding, eventuele lichamelijke klachten en naar uw lichaamstemperatuur. Tijdens een bezoek bij u thuis zal onze nachtrust expert uw wensen met u bespreken. Met speciale meetapparatuur neemt hij uw maten op.

VAKMANSCHAP

Passie en vakmanschap. Het team van Batavia werkt dagelijks met toewijding aan uw bed. Niet alleen zodat u er nu van kunt genieten, maar ook als u straks ouder wordt. Wij willen er voor zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van het leven. Om dit te realiseren is een goede houding in bed belangrijk. Dit bevordert het herstel van het lichaam. Met passie voor het vak werkt een specialistisch team uw wensen uit. Niet één lichaam is hetzelfde. Dat is ons gedachtengoed. Ons team bestaat uit vakmensen met ieder zijn eigen specialisme. Een ingenieur die werkt aan het verstelbare hoog-laag frame, timmermannen die zorgdragen voor een uitstekende boxspring en meesterstoffeerders die het bed stofferen naar uw wens.

MONTAGESERVICE

Onze vakkundige monteurs komen op de vooraf met u afgesproken dag en tijdstip bij u thuis en plaatsen binnen enkele uren uw nieuwe slaapsysteem. Ook is het mogelijk om uw bestaande slaapsyteem te laten demonteren en te laten afvoeren. Dit zal u of uw ouders een volledig ontzorgt gevoel geven. Als uw nieuwe slaapsysteem geïnstalleerd is, geeft de monteur u een uitgebreide uitleg en demonstratie. Wij ontzorgen u de gehele dag.

EIGEN PRODUCTIELIJN

Batavia Boxspring is eigen producent van het hoog laag Nextlevel® frame. Door onze eigen ontwikkeling en productielijn zijn wij niet gebonden aan standaard maatvoeringen. Wij hebben inmiddels meer dan 4500 hoog laag boxsprings geplaatst door geheel Nederland en België, en kennen de klappen van de zweep. Met trots kunnen wij zeggen: Ons Nextlevelframe® een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem op maat geproduceerd naar uw wensen.

SERVICE 24/7

Onze elektrische Nextlevel® frames hebben een dermate hoge kwaliteit dat er in de regel weinig onderhoud en service nodig is. Mocht er onverhoopt iets met uw elektrische hoog laag boxspring aan de hand zijn, dan kunt u ons dat 7 dagen per week 24 uur per dag laten weten. Wanneer het nodig is, staat er nog dezelfde dag een monteur voor u klaar. En natuurlijk kunt u bij onze collega’s van de servicedesk altijd terecht met al uw vragen.

  • Eigen productie en serviceteam

  • Gegarandeerde hoge kwaliteit

  • Volledig op maat gemaakt

  • 24-uurs service

onze klanten

Boxspringbedden met hoog laag functie bevallen zeer goed. Keurig afgeleverd.

IepstraHaarlem

Vandaag ons nieuwe bed geleverd, zeer tevreden met het volledige traject.

MeijdenRotterdam

Comfortbed volledig naar wens gemaakt, wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!

Van der LindenHilversum