• 9.3/10
  • |
  • 159 reviews

welke oplossing zoekt u ?

 

ontvang de volgende werkdag een uitgebreid overzicht van ons assortiment en de mogelijkheden hiervan.

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

 

Ons seniorenbed is een bed met alle gemakken en comfort van een boxspring bed. Het seniorenbed is echter ook hoog-laag verstelbaar. Dat betekent dat het comfortabele bed ook geschikt is om in verzorgd te worden. Het bed wordt volledig, naar uw wens, op maat gemaakt dit biedt een nieuwe kijk op slapen.U vindt een goede nachtrust belangrijk. Uitgerust opstaan met ontspannen spieren, zodat u fit aan de nieuwe dag kunt beginnen. Een goed bed is daarom heel belangrijk. Een derde van de dag brengt u immers slapend door.

Uiterlijk van een seniorenbed

Het uiterlijk van een seniorenbed ziet eruit als een normale boxspring. Het verstelbare gedeelte is volledig aan het zicht onttrokken. Dat is prettig zolang het bed nog niet gebruikt hoeft te worden om in verzorgd te worden. Het comfortabele bed kan in alle stoffen en kleuren gemaakt worden. U kunt de stof laten bewerken op de manier waarop u dat wilt. Capitonneren, met bies, ingetrokken naden; alles is mogelijk. Ook de accessoires waarmee u uw bed mogelijkerwijs wilt uitbreiden, kiest u zelf. Het hoofdbord en de vorm hiervan, nachtkastjes, dekenkist, voetenbank. U kunt uw bed zo compleet maken als u zelf wilt. Hierdoor past ons het comfortabele bed in iedere slaapkamer en ieder interieur. Onze adviseur laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn of bekijk hier onze collectie.

De keuze voor een seniorenbed

Het seniorenbed is buitengewoon geschikt voor mensen die de luxe en het comfort van een boxspring wensen, maar ook voorbereid willen zijn op de toekomst. Het bed wordt ook gekozen door mensen die nu de zorg al wel nodig hebben en het prettig vinden om in hun eigen bed verzorgd te worden. Het seniorenbed is ook een goed idee voor mensen met rugklachten of stijve spieren en gewrichten.

Het seniorenbed: een zorg minder

Mensen willen en moeten langer thuis blijven wonen. Dit heeft ook voordelen. Het gevoel van eigenwaarde is groter in de eigen omgeving dan in een zorginstelling. Het comfortabele bed is een van de aanpassingen die ervoor zorgen dat u langer thuis kunt blijven wonen. Het comfortbed voldoet namelijk aan alle ergonomische normen van de zorgverlener. In het comfortabele bed slaapt u bovendien heel prettig. Het comfortabele bed werkt druk verlagend en biedt ondersteuning waar uw lichaam dat nodig heeft. Zodoende zorgt het seniorenbed ervoor dat u uitgerust wakker wordt zonder stijve spieren en gewrichten. Het comfortbedwordt vervaardigd van hoogwaardig materiaal. De delen van het seniorenbed waarop u ligt zorgen voor een goede ventilatie en vochtverdamping.

This browser does not support the video element.

 


  • Eigen productie en serviceteam

  • Gegarandeerde hoge kwaliteit

  • Volledig op maat gemaakt

  • 24-uurs service

onze klanten

Boxspringbedden met hoog laag functie bevallen zeer goed. Keurig afgeleverd.

IepstraHaarlem

Vandaag ons nieuwe bed geleverd, zeer tevreden met het volledige traject.

MeijdenRotterdam

Comfortbed volledig naar wens gemaakt, wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!

Van der LindenHilversum