• 9.3/10
  • |
  • 159 reviews

welke oplossing zoekt u ?

 

ontvang de volgende werkdag een uitgebreid overzicht van ons assortiment en de mogelijkheden hiervan.

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

 

 

Wat is een hoog laag bed?

Een hoog laag bed is een bed dat in hoogte verstelbaar is. Het hoog laag bed kan tot 100 cm hoogte worden gebracht. Daarom is dit bed geschikt om in verzorgd te worden. Het bed kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening. Wanneer het  bed in de laatste stand staat, kan men gemakkelijk in of uit het bed stappen. Maar ook als u nog geen zorg nodig heeft, kunt u volop genieten van de mogelijkheden van dit unieke bed.

Is een hoog laag bed alleen bedoeld voor mensen die al verzorging nodig hebben?

Nee, een hoog laag bed kan door iedereen worden gebruikt. Dit komt omdat de hoog laag constructie in het bed ‘verstopt’ zit onder een normale, luxe boxspring. Het frame van het bed wordt in horizontale stand van het bed volledig aan het zicht onttrokken. Verder heeft de boxspring alle gemakken van een verstelbare box spring. Dit maakt dat het bed ook geschikt is voor mensen die nu nog geen zorg nodig hebben, maar wel aan de toekomst denken. Een hoog laag bed heeft ook andere voordelen; het opmaken van het bed is in een handomdraai gebeurd doordat het bed in hoge positie op ideale werkhoogte gebracht kan worden.

Dus een hoog laag bed is om te zien een normaal bed?

Ja, een hoog laag bed ziet eruit als een normale boxspring. Het unieke bed bestaat uit een frame, een box, een matras en desgewenst een topper. Het bed wordt gestoffeerd in een stof naar keuze. Het bed kan uitgebreid worden met accessoires die ook bij een normaal bed horen, zoals een hoofdbord, nachtkastjes en dekenkist. Dat maakt het bed geschikt voor iedereen en geschikt voor iedere slaapkamer. Het bed wordt op maat gemaakt. Naar uw wensen volledig op u als persoon. Alles is mogelijk bij Batavia Boxsprings. Bekijk hier onze collectie.

This browser does not support the video element.

 


  • Eigen productie en serviceteam

  • Gegarandeerde hoge kwaliteit

  • Volledig op maat gemaakt

  • 24-uurs service

onze klanten

Boxspringbedden met hoog laag functie bevallen zeer goed. Keurig afgeleverd.

IepstraHaarlem

Vandaag ons nieuwe bed geleverd, zeer tevreden met het volledige traject.

MeijdenRotterdam

Comfortbed volledig naar wens gemaakt, wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!

Van der LindenHilversum