Bel ons gratis: 0800 2282 842 Gratis brochure Thuisadvies Showroom bezoeken

Marktleider van Nederland en België

Rechtstreeks uit eigen fabriek

Beoordeling uitstekend 8.7/10

Persoonlijk thuisadvies of showroom

Eigen vakkundige installateurs

Vlakke en elektrische boxsprings

Van modern tot klassiek

Boxspring Accadia

Strakke lijnen voor modern design. Maak kennis met de Accadia boxspring. Dit slaapsysteem biedt groots comfort en dankzij het minimalistische design straalt de Accadia rust uit.

Wilt u uw slaapkamer sfeervol, maar toch strak inrichten? Maak dan kennis met het moderne hoofdbord van de Accadia boxspring. Een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer en door het hoge comfort wordt u in dit bed écht uitgerust wakker. Dankzij onze (optioneel leverbare) elektrisch verstelbare bodems kunt u de Accadia volledig naar wens uitrusten en verstellen. Daarnaast heeft u keuze uit één van de vele stofsoorten die wij
aanbieden voor de stoffering van uw boxspring.

Boxspring Bergamo

Modern met een speelse twist. Maak kennis met de Bergamo boxspring. Een slaapsysteem met een stijlvol ontwerp en optimaal comfort.

Zoekt u een strak hoofdbord, maar toch met een speels element? Dankzij de opstaande bies krijgt dit hoofdbord een stijlvol ontwerp. De Bergamo biedt niet alleen een grenzeloos slaapcomfort, maar ook een prachtig uiterlijk dat in vrijwel ieder interieur tot zijn recht komt. Dankzij onze (optioneel leverbare) elektrisch verstelbare bodems kunt u de Bergamo volledig naar wens uitrusten en verstellen. Daarnaast heeft u keuze uit één van de vele stofsoorten die wij aanbieden voor de stoffering van uw boxspring.

Boxspring Cavour

Chique en tijdloos. Maak kennis met de Cavour boxspring. Het chique ontwerp met gestikte naden en getrokken knopen geeft uw slaapkamer een luxueuze uitstraling.

Met zijn gestikte naden en getrokken knopen straalt de Cavour pure klasse uit. Een boxspring die chique ontwerp combineert met hoog comfort. Dankzij onze (optioneel leverbare) elektrisch verstelbare bodems kunt u de Cavour volledig naar wens uitrusten en verstellen. Daarnaast heeft u keuze uit één van de vele stofsoorten die wij aanbieden voor de stoffering van uw boxspring.

Boxspring Dimaro

Een robuuste blikvanger. Maak kennis met de Dimaro boxspring. Het verzonken hoofdbord geeft dit bed een stoere uitstraling.

De Dimaro straalt met zijn robuuste lijnen en verzonken hoofdbord luxe en degelijkheid uit. Het strakke hoofdbord geeft deze boxspring een solide voorkomen. Dankzij het tijdloze design gaat de boxspring niet alleen in ligcomfort, maar ook in uiterlijk lekker lang mee! Dankzij onze (optioneel leverbare) elektrisch verstelbare bodems kunt u de Dimaro volledig naar wens uitrusten en verstellen. Daarnaast heeft u keuze uit één van de vele stofsoorten die wij aanbieden voor de stoffering van uw boxspring.

Brochure

Op werkdagen besteld, morgen gratis in huis.

Thuisadvies

Vraag het onze nachtrust specialist.

Uw maatwerk matras

Comfort en ondersteuning

Bij het zoeken van het ideale matras gaan we niet over één nacht ijs. Onze matrassen zijn een innovatieve samenstelling van hoogwaardige materialen. Een goede nachtrust en een fit begin van de dag is ons doel.

Lichaam meten

Lichaam meten

Matras op maat

Matras op maat

Een goede nachtrust

Een goede nachtrust

Comfort kunt u meten

De keuze voor een matras is persoonlijk. Het is daarom belangrijk dat u een matras kiest die bij u past. Aan de hand van een precieze meting kunnen wij u het juiste matras adviseren. Tijdens een afspraak met één van onze slaapspecialisten bespreken wij uw wensen. Aan de hand van verschillende factoren zal onze adviseur de ideale matras voor u samenstellen en op maat laten maken. Er wordt onder andere gekeken naar slaaphouding, warmtebeleving en ligpositie. Daarnaast is uw lichaamsbouw een belangrijke pijler voor de opbouw van uw matras. Wij meten onder andere uw: Lichaamslengte | Lichaamsvorm | Schouderbreedte | Schouderhoogte | Taillebreedte | Heupbreedte.