Bel ons gratis: 0800 2282 842 Gratis brochure Thuisadvies Showroom bezoeken

Telefoonnummer

Gratis bellen 0800-2282-842

Toonzaal

Marsweg 12 | 3893GA Zeewolde

Batavia Boxsprings

Batavia Boxsprings Heeft een uniek frame ontwikkeld. Dit frame biedt nu alle voordelen van een comfortabel bed om in heerlijk in te slapen en te relaxen. Wanneer het nodig is, nu of in de toekomst, kan het frame op zorghoogte worden gebracht. Het bed dat op het frame wordt gebouwd, stelt u volledig zelf samen en wordt op maat voor u gemaakt. U kiest zelf de stoffen en de accessoires. Smaakvol in ieder interieur. Batavia Boxsprings laat u graag kennis maken met dit unieke bed in haar showroom. Onze nachtrust expert vertelt u graag meer.

Onze doelstelling

Wij willen mensen in staat stellen zo lang mogelijk in de eigen woning te laten wonen. Het aantal senioren groeit en de zorg versobert. Voor veel mensen betekent deze verandering dat de woning aangepast moet worden. Met ons bed hebben wij een mogelijkheid gecreëerd om langer te genieten in de eigen omgeving. Wanneer het moment is aangebroken, kan de verzorging plaats vinden in het eigen bed. Het is bewezen dat dit het gevoel van eigenwaarde vergroot.

Samenwerken met de Klant

Aanpassingen hoeven niet ‘gezien ’te worden. Wij zijn van mening dat een aangepast bed een mooi bed kan zijn. Met alle luxe en comfort van een normaal bed. Dat maakt het bed geschikt voor iedereen. Mensen die nu of in de toekomst zorg nodig hebben, mensen die nu kwaaltjes hebben die horen bij het ouder worden, maar zeker ook mensen die houden van een luxe uitstraling.

Brochure

Op werkdagen besteld, morgen gratis in huis.

Thuisadvies

Vraag het onze nachtrust specialist.