Header Image

Leeftijdskorting – Voor elk levensjaar 10,00 euro korting Bij Batavia Boxsprings kunt u nu gebruik maken van onze leeftijdskorting. Hierbij ontvangt u €10,00 korting per levensjaar. De korting is alleen toepasbaar op 1 persoon die op de koopovereenkomst staat vermeld. Enkel geldig bij het tonen van een identiteitsbewijs. Rekenvoorbeeld U bent geboren in 1938. Rekensom: 2017-1938 = 79 jaar. U kunt nu gebruikmaken van 79 * €10,00 = €790,00 korting.

Dit is afhankelijk van uw individuele factoren zoals lichaamsgewicht, lichaamslengte, schouderbreedte , taillebreedte en heupbreedte. Ook andere factoren spelen een rol. Bijvoorbeeld uw lichaamstemperatuur en uw slaaphouding. Bij Batavia Boxsprings wordt uw bed op maat gemaakt.

Om uw matras te beschermen en te zorgen voor een optimale levensduur adviseren wij u een molton te gebruiken. Hierover heen komt het hoeslaken. De molton en het hoeslaken absorberen het eerste transpiratievocht. Het is aan te raden het hoeslaken wekelijks en de molton regelmatig te wassen. Wanneer u gebruikt maakt van een topper, geldt hiervoor hetzelfde advies. Op de topper komt de molton en daaroverheen het hoeslaken.

Een topper biedt extra comfort en ondersteuning. Bovendien reguleert een topper de lichaamstemperatuur. Een topper verlengt de levensduur van het matras.

U kunt probleemloos een elektrische deken gebruiken. Wij raden u aan om de deken altijd voor het slapen gaan te verwijderen.

Reinig uw matras regelmatig met het hiervoor bedoelde hulpstuk van uw stofzuiger. Uw tijk kunt u beschermen tegen transpiratievocht door een molton en een hoeslaken te gebruiken.

Batavia Boxsprings maakt uw bed op maat. U kunt uw bed in ieder gewenste maat laten maken.

Pocketveren zijn kleine veren die verpakt zijn in een zakje. Ieder veertje heeft het vermogen zich aan te passen aan het lichaam van de gebruiker. Hoe meer veertjes, des te groter het aanpassingsvermogen. Bovendien zorgen de verschillende hoogten van de veertjes voor de juiste ondersteuning.

Het gewennen aan een nieuw bed is een met regelmaat terugkerend effect. Dit hangt vaak samen met de spier- en gewrichtsconditie van de gebruiker. De bedden van Batavia hebben een groot ondersteunend en corrigerend vermogen, wat een correctie in uw lichaam teweeg brengt. Gemiddeld kan dit wennen 6 tot 8 weken duren.

De bedden van Batavia zijn verrijdbaar en deelbaar. Daarnaast zijn de bedden in hoogte verstelbaar. Hierdoor is het opmaken van het bed in een handomdraai gebeurd.

Testimonial Image